torsdag, december 30, 2004

Sveriges sämsta skådis

Jag sitter och roar mig med att kolla igenom recensioner av Camp Slaughter och dom har nog rätt ändå, jag är garanterat en av Sveriges sämsta skådisar! Men vad fanken, hellre det än att leva ett vanligt svensson-liv med barn, fast jobb och en trist heteronorm som grund.

Allt handlar ju att om majoriteten tycker en sak så måste det ju vara så. Majoriteten kan aldrig ha fel. Den kollektiva intelligensen måste ändå röra sig såpass högt att den kan ge ett någorlunda smart genomsnitt och därför är det sanning.

Jag har hört av så många nu att det bara är usla skådisar i Camp Slaughter, så där för tar jag på mig ansvaret som den sämsta svenska skådisen någonsin, mest för att skydda mina kära utmärkta kollegor.

söndag, december 26, 2004

Censur deluxe!

Jag tar mig givetvis friheten att censurera bort anonyma (fegt...) kommentarer på mina inlägg. Kan man inte skriva under med namn så ska man inte uttala sig.

Är en orginalpaus skäl nog att lägga in nyheter mellan? Bara en sådant absurt påstående är löjligt. SVT-nyheter mitt i en överskattad gammal klassiker. Vore jag David Lean så skulle jag garanterat rulla mig i graven över det.

Men det är skönt att någon anonym där ute känner sig tillräckligt retad för att svara. Då känns det som om folk faktiskt läser skiten jag skriver.

Nu har jag i alla fall tagit bort funktionen med kommentarer till mina inlägg, mest för att slippa irriterande anonyma pedofiler som tror att dom har något intelligent att säga :)