lördag, juni 11, 2005

Tänka positivt

Jag har bestämt mig för att försöka tränga bort mycket av mina negativa tankar och självdestruktiva beteende (vilket i stort sett består av enormt självdestruktiva tankar). Livet är helt enkelt för kort för att deppa bort.

Men livet är också väldigt komplicerat. Jag kan nog aldrig få bort min mörka syn på människor, samhälle och resten av omvärlden. Det går inte, den är för djupt rotad i mig själv. Men jag ska försöka få bort min syn på mig själv. Försöka i alla fall, så gott det går.

Jag är ingen person som planerar mycket. Jag gillar improvisationer eftersom det oftast skapar något så mycket mer kreativt och vansinnigt. Igår, fredag, så var vi ute och drack och hade det trevligt och sedan fick vi för oss att spela in en kortfilm. Så vi drog ut med kamera och band och upptäckte när vi gått en bit att vi endast hade fyra minuter kvar på bandet! Älskar sån press! Så vi spelade raskt in en absurd historia där Anders spelade huvudrollen som en trött och förvirrad man som lever i en surrealistisk värld. Bara en, högst två tagningar på varje improviserad sekvens - och vi lyckades faktisk med det trots bara fyra minuter råband kvar! "Liv Farlig Ledning" heter den, lika kryptiskt som vanligt.

Det är livet. Att filma. Att skapa.