torsdag, augusti 11, 2005

Kär?

Ja, det är frågan. Det händer att jag chattar med folk, en del riktigt charmiga...men mina tankar dras alltid till den finaste killen i Sverige just nu. Hur jag än vrider och vänder på det så finns han alltid där. Är man kär då? Jag hoppas det.

måndag, augusti 08, 2005

Kraftverk 3714 på DVD!!!Efter hårt arbete i över ett år så verkar det äntligen ha skett: KRAFTVERK 3714 kommer ut på en fullspäckad DVD!

Med hjälp av vår distributör, nykomlingen Skrik Horror Distribution, så har vi satt samman en fet special edition med detta extramaterialet:

» Bortklippta scener (33 min)
» Bakom kulisserna (30 min)
» Caspars trolleriföreställning (6 min)
» Vi ska till havet, kortfilm (18 min)
» I korridorerna, kortfilm (5 min)
» Kommentarspår

Ett och annat ”påskägg” kommer vi nog också att bjuda på!

Den 23:e September så ska Kraftverk 3714 finnas tillhanda i butikerna och just nu kan ni förboka den på dessa ställen, direktlänkar:

Discshop.se
http://www.discshop.se/LIVE/shop/ds_produkt.php?lang=&id=47064&ref=

Webhallen.se
http://www.webhallen.com/prod.php?id=45004&traff=1

Skrik.se
http://www.startabutik.com/kunder/skrackis/product_info.php?products_id=969

Den kommer också att dyka upp på CDON, Ginza och i vanliga butiker. Gå genast in och fråga efter Kraftverk på er lokala videobutik så att dom garanterat tar in den som köpfilm den 23:e September.

Som en extra bonus så har Kraftverk 3714 blivit antagen till den prestigefyllda Fantastisk Filmfestival i Lund. Den 18:e September kommer filmen att visas och troligen uppföljas med en paneldiskussion om genrefilm i Sverige. Läs mer om festivalen på www.fff.se. Själva festivalen pågår mellan den 16-25 September. Hoppas vi ses där!

Som vanligt kan ni hitta mer info om filmen på www.flim.se där det även finns länkar till trailers, bildgallerier och annat skoj!

Frågor? Bara maila på!

fred@flim.se

söndag, augusti 07, 2005

Sjuk och bakis


Usch så pubertalt. Inte att vara sjuk, men bakis. Men det var gott i alla fall.

För övrigt så regerar Kraftverk på mest förbokade rysare på www.webhallen.com och samma film ska nu också visas på Fantastisk Film Festival (www.fff.se) nu i september. Kuligt. Mer info kommer.