onsdag, april 26, 2006

Flyttar inte ifrån Östersund

Har funderat på saken, och jag blir kvar här. Jag letar inte lägenhet eller söker jobb i Stockholm längre. Själva tanken att flytta kändes mer som en dålig ursäkt för nånting, vet inte riktigt vad. Vad säger att jag skulle bli lyckligare i Stockholm än i Östersund? Ingenting egentligen. Vänner och kollegor har jag ju också i Östersund och här har jag ju jobb nu också, som ger en ok inkomst varje månad. Att flytta till Stockholm hade bara ökat på utgifterna och man hade ändå bara gått plus-minus-noll i slutänden.

Jag tror jag bara har större planer och visioner med mitt liv än vad många förstår. Jag nöjer mig inte med det sämsta, jag vill ha det bästa. Jag vill ha en god inkomst som stämmer överens med det landet jag ska flytta till. Jag och Billy försöker ju skrapa ihop pengar till hus i Thailand och det vore bra. Inkomsterna jämfört med dom svenska är inte så stora, men man kan ändå leva väldigt gott. Och eftersom jag inte vill ha med Sverige att göra så känns det som ett bra och nyttigt mål.

Men fram tills dess så får det bli Östersund.

måndag, april 24, 2006

Ett ordspråk på födelsedagen

Fyllde 29 år igår, söndagen den 23:e april, och det finaste jag hörde var från min portugisiska vän som drog till med ett gammalt ordspråk: "Gammal hora tjänar mindre". Så det var snällt ;)