lördag, november 18, 2006

Showreel

Lade ut vår gamla showreel på YouTube på lite av det vi gjort genom åren. Tyvärr saknas det en hel del, men den klipptes ihop snabbt för att visas upp för några tänkbara investerare en gång i tiden.

fredag, november 17, 2006

Panik

Jag fick en panikattack igår. Det var säker tre-fyra år sedan sist. Kom inte alls ihåg hur hemskt det faktiskt är.

Kom ut från Markus efter att vi arbetat med en kortfilm (som heter Singig för övrigt, utmärkt musik av Kenneth Andersson) och började traska hemåt. Som en stötvåg så slog en enorm kyla ner över mig. Jag började skaka, kropp och tänder, och jag fick svårt att andas. Små korta andetag drog in den kalla luften. Hjärtat började slå trippelslag och jag fick svårt att gå. Ett enormt tryck lade sig över bröstet och det kändes som om jag bara ville gråta. ”Dör jag nu?” tänkte jag och stapplade framåt. Jag ville inte dö på den kalla marken en mörk kväll i Östersund.

Gick förbi huset där min vän Paulina bor, men ville inte störa dom. Försökte hålla skenet uppe när jag mötte tonårspojkar och kvinnor med matkassar. Ville inte visa min svaghet. Jag fattade inte var det var bara. En inledning på flunsan? Nåt värre? Det var inte först idag på förmiddagen som jag började koppla av dom hade hänt. Det var en jävla fittig panikattack. Kombinerad med kyla och trötthet.

Månaden har varit hemsk. Jobbet har varit väldigt stressigt och på grund av tekniskt strul så har vi legat efter tre dagar med allt arbete och trycket på en blir väldigt svårt. Dessutom gjorde jag och Billy slut denna månaden. Han var här uppe i en vecka och stämningen var konstigt och spänd. Inte en sekund att få lugna ner sig. Han åkte hem i tisdags. Vi hade grälat något enormt under söndagen och vi bokade snabbt biljett hem. Det var skönt.

Jag är fri igen. Men känner mig väldigt ensam och läget känns hopplöst. All stress och press bara avregerade sig på kroppen igår. Jag hoppas det aldrig sker igen.

tisdag, november 14, 2006

ditt och datt

Var ute och gick häromdagen.

En liten pojke, kanske fem år, var också ut och gick, fast med sin ömma moder.

Modern: Är inte du kär i någon?

Pojken: Ja, jag är kär!

Modern: I vem då?

Pojken: I Johan!

Modern (med darrande röst): Varför är du kär i Johan?

Pojken (fortfarande i sin egen lilla värld): Vi har ju knappt sett något på sistone.I alla fall så har den senaste veckan varit tumultartad och inte helt lyckad måste jag väl säga. Men så kan det vara. Snart är jag dock tillbaka på spåret igen, så håll tummarna för mig.

För övrigt ska ni genast bege er till t ex QX Shop och köpa Thomaz Ransmyrs senaste album. Det är en order.

http://www.qx.se/shop/info.php?artikelnr=CD48