fredag, juli 20, 2007

Thomas Quick for dummiesHittade denna väldigt intressanta och enkla genomgång av seriemördarfloppen Thomas Quick, mannen som uppenbarligen inte är en seriemördare, utan bara en enkel tragisk missbrukare med psykiska problem som behövde lite uppmärksamhet. Vilket han fick, av talanglösa idioter till journalister, advokater och andra som av någon outgrundlig anledning ville att Sverige skulle få sin egen lilla seriemördare.

Men Sverige är trots allt en äkta bananrepublik. En ankdamm av tragiska existenser, och i en sådan lyckas man inte ens producera en äkta seriemördare. Inte till en sådan extrem grad av absurdism som Quick. Detta är bara en enkel genomgång, men läs på själva - böcker, artiklar och vad ni vill, och ni ser hur absurd situationen är. Genom inkompetens och dumhet så går det en ett antal mördare fria. Allt för att en stackars idiot-pedofil-stolle ville få lite omtanke av svensk psykvård.

http://paradigmo.wordpress.com/2007/07/19/thomas-quick-seriemordaren-som-inte-fanns/

Lustigt nog kommer jag att tänka på muppen på dvdforum.nu som bad mig respektera Thomas Quicks val av tystnad och vi skulle respektera honom genom att inte prata om fallet. Givetvis var det en mupp som faktiskt trodde på vad Quick-miffot hade att säga... suck.