fredag, augusti 24, 2007

Alex Schulman gillar när folk kör rattfulla

I dagens punkt.se, ni vet den dassiga gratistidningen från Aftonapana, så berättar vår kära favorit Alex Schulman om hur han förnedrade sig genom att mumla något klyschigt om "du är min favoritskådis" till en full Bill Murray på Café Opera. Sedan kommer en sån där utläggning som återigen bevisar att Alex inte har alla pingviner på isflaket. Han är upprörd över att polisen tog Bill Murray. Och lustigt nog tror han att polisen tog Bill för att han körde golfbil mitt inne i centrala Stockholm.

Lustigt nog så var det inte därför. Anledning var att Bill Murray var FULL. Berusad. Packad. Och körde bil. Bland människor och fordon. Anledning var alltså att han togs i förvar eftersom Bill med stor chans hade kört ihjäl någon. Vilket går utmärkt, även med en golfbil. Att köra bil packad är jävlig lågt och primitivt, och hur mycket jag än respekterar Bill Murray så visar det på otroligt stor dumhet.

Men Alex Schulman gillar när folk kör berusade. Han gillar när totalt ansvarslösa människor sätter sig bakom ratten, mosar ett barn med sin maskin och sedan gråter ut i rätten och skyller på alkoholen. Så skulle antligen Alex också göra om han körde full. Eller han kanske har kört fulla många gånger och känner att försvaret av Bill Murrays fyllefärd kändes berättigad. För Alex vet hur det känns att vara full, och när Alex är full så har han givetvis full kontroll över sig, sin bil och omgivningen runt omkring.

Eller hur?