torsdag, augusti 30, 2007

Barnfri tågvagn... en dröm!

Ja, vad underbart det skulle vara med en barnfri vagn! Så att man slipper dessa skrikande, snoriga, irriterande smådjävlar som föräldrarna ändå låter härja fritt. Jag vill sitta i fred och läsa, lyssna på musik, se på film utan att snorisen framför mig sticker ut sig överdimensionerade huvud mellan säten och försöker få ögonkontakt samtidigt som chokladen rinner runt mungiporna. Plötsliga bortskämda skrik/gråt bara för att dom inte får godiset som dom vill ha, stök och bråk, irriterande föräldrar som skäller osv osv...

De flesta djur har i alla fall vett att bara ligga och sova eller vara skräckslaget instängda i nån bur utan att föra speciellt mycket liv. Så ja, om jag får välja så blir det hellre djurkupé än barn överallt.

Något som nästan är lika vidrigt är när de nyblivna föräldrarna med barnet som precis ska lära sig att gå MÅSTE leda ungjäveln fram och tillbaka i vagnen, där det verkar mest som om föräldrarna måste visa upp sig och visa hur stolta och fina dom är som har en sådan ful liten unge med jättekinder.

Barnfri vagn. Skulle sitta bra.