torsdag, augusti 23, 2007

Kristdemokraterna är fascistiska

Det är bara kristfascisterna som vill behålla censur i Sverige. Censuren är en förlegat och fascistiskt sätt att försöka styra folket. Man bestämmer vad folket ska få se, grundat på vad några få tycker. Det är väldigt likt många höger- och vänster-extremistiska stater, Kristdemokraterna?

Majoriteten av regeringspartierna är liksom Arrbäck emot censur, men kristdemokraterna vill inte ändra lagen eftersom de anser att censuren har en "normerande roll i samhället".

Normerande roll? Vad är är normalt? Vad är normerande? Vem ger kristfascisterna rätt att bestämma över andra människors smak och intressen? Handlar det om religionens förmåga att duptera, kontrollera, styra människor? Är ledarna rädda för att folket ska helt glömma bort religonen som vägledare? Detta handlar inte om att släppa barnporren fri, detta handlar om att se till att vanlig film blir censurerad. På samma sätt som de kristna sedan tidigare har censurerat bort obehagligheter ur sin egen bibel eller förtryckt och kränkt människor under tusentals år.

Det är bäst att vi glömmer bort Kristdemokraterna, och resten av alliansen som valt att samarbeta med detta primitiva parti som numera tillhör samma breddgrader som attackbluffande rasse-partiet Sverigedemokraterna eller till och med gamla hederliga Ny Demokrati på den tiden dom fanns.

Men era folkvalda, det kristna, vill styra vad ni ska se. Dom vill kontrollera er smak och leka storebror. Är det inte dags att dom åker ut med buller och bång med nästa val? Eller vill ni bli kontrollerade? Kräver era trista liv det? Kontroll... och religion.