torsdag, december 06, 2007

Makwan Mouloudzadeh avrättades i morse


Makwan Mouloudzadeh blev 20 år, avrättades för att när han var 13 år hade sex med ett par andra pojkar i samma ålder. "Offren" tog tillbaka sina vittnesmål i rätten, men det hjälpte inte. En ung kille blev avrättad av religiösa knäppskallar på grund av sin läggning. Eller sitt helt naturliga experimenterande.

Jag måste ta och citera idioten, Sami Mohammad Sulaiman, Kuwaits ambassadör:

Vad jag saknar är en förståelse för att det här är ett påhopp på vår tro, på oss som människor.

Som om vi ska ha förståelse för en religion som vill avrätta homosexuella enbart för att dom är homosexuella? Citatet ovan är efter den lätt komiska rondellhund-affären där han krävde förståelse för sin religion. Reinfeldt, det fega kräket, bemödade sig till och med att ha möte med dessa män (för det är i stort sett alltid män). Snacka om att fega ur och vika sig för vad en religon anser. Han skulle bara ha ignorerat saken och fortsatt umgåtts med en annan god fin homofob...

Det är konstigt hur religionerna, kristendom, islam osv osv, alltid vill få tillstånd till hat och våld, medan dom mer än gärna trycker ner såna som inte anser som dom.

Extra intressant blir det nu då det islamska rådet i Norge vänder sig till Europeiska Fatwa-rådet och ber om råd hur dom ska agera i avrättningsfrågan - att man ens behöver göra en sån sak? Finns det inga riktiga män där borta? Vad kommer Fatwan att svara? Troligen att dom stödjer avrättningar och att homosexualitet är e dödssynd. Detta betyder givetvis inget för oss homosexuella, men det visar återigen hur religionen verkligen är ett opium för folket.

En intensiv ondska, oavsett du är med i Livets Ord eller heter Mahmoud Ahmadinejad.

Givetvis förväntar vi oss att högerspökena visar att dom är riktiga människor och protesterar mot Irans vansinniga behandling av oliktänkande... eller är det för många Moderater som har affärsintressen där nere? ;)

En annan sak som kommer att ske, och som alltid sker, är att folk går ut och apvrålar att minsan inte alla religiösa människor är på det här sättet, och att det finns vettiga kristna och muslimer. Det gör det. Finns massor av vettiga, men då ska dom fan visa att dom är vettiga också och gå ut och protestera mot vad deras sektkamrater håller på mig. Jag vill se en demonstration där kristna och muslimer går sida och sida och visar sitt förrakt mot dödstraff, mot avrättningar av homosexuella och allt annat som deras religioner stundtals förespråkar eller helt enkelt är för fega för att kommentera.

Ut med er! Visa att ni kan respektera människor, kärlek och ge religionen lite gott rykte. Var inte så jävla fega!