måndag, december 10, 2007

Tragiska Liza


Är det inte tragiskt att se alkistanten Liza Minelli få en struntsumma för att slumma runt på scen tillsammans med inte speciellt ansedda Carola? Liza har sedan länge haft svåra ekonomiska svårigheter på grund av sina alkohol- och drogproblem och är känd för att princip ställa upp på vad som helst för att kunna sponsra sin missbruk och sitt crew av wannabes.

Liza visst nog knappt vem Carola är, hon visste nog inte ens vem Jan Malmsjö var. Och absolut inte vem Michael Nyqvist var. Allt handlar om att få ihop pengar så att hon slipper gå i personlig konkurs.

Ännu mer komiskt är det när en person som troligtvis inte har någon kunskap om lagar och förordningar bestämmer sig för att förstöra kameran till någon skvallerjournalist. Och blev anhållen. Är det pengar som får folk att tro att dom kan göra vad som helst? Eller tro att bara för att dom är moderat så kan dom bli sjukskrivna på grund av alkholism? Trots att en vanlig Svensson inte alls får samma vackra behandling.

Carola och hennes producenter var med och sponsrade fördettingen Liza Minellis missbruk. Grattis. Men är man mediahora så är man.