fredag, januari 19, 2007

Mats "Krysset" Persson

En stark och beundransvärd människa:

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14275496.asp

torsdag, januari 18, 2007

Min mor och CSN

Taget från min mors blog:

Har totalt 6001 krona kvar av min studieskuld som jag betalat av 4000 kronor på varje vår, många år... CSN skrev på sin sida att om man betalar resten så kommer man att få en premie....Jag frågade och fick detta svar:

"Om du betalar in skulden per den 31 januari så blir det
totala beloppet: 5993 kr.


Du har då fått en premie med 8 kr.

Mvh

Maria Skoog"

Fantastiskt tyckte jag och gav detta svaret....

"Hej! Det var fantastiskt vad ni var generösa. Det låter fint när ni skriver att man får en premie om man betalar in allt (i mitt fall 6001:-) men det är ju inte värt något anser jag. För 8 kronor får jag två liter mjölk och ev. 2 äpplen om dom är billiga. Tack i alla fall att ni svarade på mailet. Med vänliga hälsningar ………"


http://blogg.aftonbladet.se/714/

söndag, januari 14, 2007

New York, New York


Det är bisarrt, men nu har det blivit ett impulsköp: En resa till New York, nioende mars - sjuttonde mars. Fyra tusen gick tur och retur-biljetten på, vilket jag vill påstå är ett väldigt bra pris. Nu gäller det för min Tony att hitta ett riktigt sunkigt och billigt hotell där vi kan bo i dubbelrum under hela veckan.


Har ni förslag på vad vi ska göra? Jag vill gärna besöka Empire State Building, eftersom det är ett hus som följt mig sedan barndomen och min besatthet av King Kong. En idé vi har är att försöka gå och se Evil Dead musikalen och besöka Troma-huset och få en rundtur där.


Mer förslag?