lördag, januari 27, 2007

F & B

Det som varit kommer nog alltid att förfölja mig, oavsett jag blundar eller ser, låtsas som ingenting eller analyserar läget. Jag var ihop i över ett år med en väldigt charmig stilig thailändsk kille. Ganska stilig och lite äventyrlig. Det började bra, det kändes bra, men långsamt så kom kontroll-försöken. Han ville ändra på allt. Hur jag såg ut. Hur jag betedde mig. Han ville hindra mig från att utföra min lilla hobby (min gigantiska filmsamling).

Han började höja handen åt mig när jag gjorde "fel", som för att slå mig. Han gjorde även samma tecken över halsen, som för att skära någon. Han kallade mig "dum" och tyckte jag hade intellekt som ett barn.Ändå påstod han att han älskade mig. Till slut gjorde jag slut. Vilket var bra. Det var några månader sedan nu. Sen dess har han hotat att slå mig och han har hotat att döda mig. Han fattar inte läget.

Han förstår inte att det han gjorde mot mig var fel.Jag hoppas det går bra för honom i fortsättningen och att han finner någon frid. För innerst inne har han nog ett hjärta av guld, bara han tar bort stålet runtomkring.

F hjärta B
2005-2006
R.I.P.