fredag, mars 28, 2008

Vardagen

Det här är vardag nu för tiden. På något sätt känns det som om det blivit värre ändå, men det är väl det gift som produceras av ett öppnare samhälle. Förslaget från mindre begåvade människor på hur man ska förhindra sådant här är att vi homosexuella ska hålla hos mer diskreta. Inte skylta, på samma sätt som heterosexuella, med vår kärlek. Kom ihåg att många heteros anser att när dom visar kärlek så är det som vilken dag som helst, medan om två homos håller handen så "fläker dom ut sin sexualitet osv osv". Tragiskt.

Jag och G försöker att leva som vanligt, men det är så klart att vi kan släppa varandras händer eller inte ge varandra en avskedskyss om vi noterar att det är farliga element i närheten. Eller tänkbart farliga element, till exempel berusade män mellan 15-30 år (tänk vad alkoholen skadar egentligen...) eller andra som anser att det är allt för läskigt med normal kärlek, det vill säga olika former av gäng.

Men aldrig att vi tänker sluta leva normalt. ALDRIG. Och jag rekommenderar alla andra homopar där ute att göra samma sak. Ju mer vi syns, desto mer blir folk vana. Till slut sitter hatiska nazister, sverigedemokrater och kristdemokrater där och muttrar för sig själv och inte gör så mycket mer än så.

Då blir dom bara själva skadade av sitt hat.