fredag, april 11, 2008

Ett verktyg som analyserar din blogg och säger vem du är!

Hittade länken här och tänkte att nu ska jag fan testa, oavsett hur fånigt det här. Det var lite halvkul i alla fall. Jag antar att verktyget analyserar och läser av vilka ord som används?

Detta fick jag:

Textanalysen indikerar att författaren tillhör tempramentet Idealister:

“Människan i främsta rummet!”

Idealister är framförallt intresserade av människor och relationer - men på ett abstrakt plan. De återfinns ofta som exempelvis präster, psykologer eller politiska förkämpar för bättre världar. Mahatma Gandhi är den kanske mest kända Idealisten. Moral och andlighet är exempel på abstrakta människo-orienterade begrepp som Idealister dras till - och ägnar en oerhört stor energi åt. De är ofta entusiastiska och fantasirika - och mår som allra bäst när de får möjlighet att hjälpa andra människor utvecklas.

Vill du få en Idealists uppmärksamhet - pröva “vilken inspirerande person - titta vad hon gör!”. Idealister använder ofta ord som “rättvisa”, “dröm”, “själ” eller “harmoni”.

och är av Jung-Myers typen ENFP:

Inspiratören är mycket individualistisk och den kanske mest entusiastiska av alla typer (när de mår som bäst). De ägnar sin kreativa förmåga åt människor och är mycket skickliga på att få andra att må bra. Liksom sin nära släkting Visionären är de väldigt bra på att ta initiativ och att följa sina kreativa impulser, men inte lika bra på att fullfölja. Deras liv tenderar att vara det ena projektet efter det andra och de blir stimulerade av att hitta lösningar på problem - helst om de innefattar människor. Den primära drivkraften är de inre impulserna, snarare än stark koncentrationsförmåga. De kan hålla på hur länge som helst med det som intresserar dem, men andra sysslor har de oftast svårt att få gjorda - de HATAR rutinarbete.

Inspiratören hamnar ofta i en yrkesroll som innebär att hjälpa andra människor. Så länge de får arbeta med människor kan de dock bli mycket framgångsrika inom nästan vilket område som helst - ofta mycket entusiastiska lärare, säljare eller markandsförare. De har en fantastisk förmåga att få sin vilja fram med andra människor. Det gör dem ofta till utmärkta ledare som med sin goda personkännedom och förmåga att inspirera andra att följa deras vision.


Tyckte det stämmer ganska bra. Så ser jag mig själv i alla fall. Sedan om det är sanning eller inte överlåter jag till betraktarna.

Analysera här.