söndag, april 13, 2008

Han erkände till slut

Se där, karln erkänner. Både att han mördat Engla och Pernilla. Englas kropp har hittats.

Det intressanta är att GW Persson sade för en vecka sedan att mordet kommer att vara löst om en vecka, vilket gör att jag blir mer och mer impad över honom. När han säger något så är det inget svammel.

Naturligtvis visste vi alla att det var 42-åringens som var skyldig. Det kommer vi alla att skriva. Slumpen med fotot och att han verkade hålla sig så lugn och sansad, enligt advokater och polis, gjorde saken för mig.

Vi visste det alla och nu vill vi alla skriva det på våra bloggar. Kanske för att visa hur smarta och duktiga vi var. Eller bara för att inbilla oss att vi kan polisens arbete bättre än dom själva.

Det finns inget mer tragiskt än amatörsnutar som härjar på bloggar, eller moralkärringar på Flashback. Eller folk som faktiskt låtsas bry sig för att vinna poäng i trovärdighetstävlingen.

Så jag hoppas att vi slipper trams som att "Engla sover bland änglarna" och allt sånt där som den kollektiva låtsas-sorgen tvingar folk att skriva utan att dom menar det. De enda som kan sörja är Englas nära och kära. Vi bloggare har en skyldighet att lämna sorgen i fred till de som det berör.

Hoppas rättegången blir snabb och effektiv.