måndag, april 21, 2008

Nazi-tant och Hagaparken

Gregory dök upp hos mig på lördagkvällen efter att ha jobbat ute i Lidingö hos en man som han refererade som SS-mannen, vilket jag antar betyder att han inte var speciellt förtjust i just den arbetsgivaren. Jag förstår honom. Vem vill slava över någon överklass-apa med överklass-gorilla till fru?

På söndagen så tog vi pendeltåget till Solna. På tåget satt det en blondin i fyrtioårsåldern, troligen jobbade hon på något sjukhus i stan då jag tjuvlyssnade på hennes mobilsamtal. I alla fall satt hon och läste en grovt rasistisk tidning helt öppet. Jag tvivlar att det var på grund av studier. Artiklarna var helt vansinniga, oftast fokuserade på att utmåla "mångkulturen" (vi har väl haft mångkultur i Sverige flera hundra år nu, men "mångkultur" för rasist-pedofiler innebär att det är mörkhyade människor och inte franska traditioner som inkräktar på den svenska stoltheten) är extremt farlig för "svenska" traditioner och det fasansfulla att Irak-kriget skördat 4000 AMERIKANSKA soldater genom åren. Haha. Hade lust att ge henne en hurring och en spark i röven, men jag lät bli.

Hagaparken var fantastiskt i alla fall. Vädret var underbart, över tjugo grader i solen och människor satt på gräset överallt, läste, lekte, drakflygare, picknickade och allt var så sjukhelvetes jävla avslappnat. Vi gick upp till ruinen och fotade lite där, kröp på marken och fotograferade vitsipporna och var allmänt medelålders. Men det var härligt att kunna vara så avstressad.

Jag har funderat allt mer på att köpa lägenhet istället för att jaga kurregömma-hyreslägenheter över hela stan. Kanske tar och besöker fastighetsbyrån idag. Vi får se. Lite nervös blir jag av bara tanken. Sedan måste jag säga att vi har börjat att antyda från båda håll att flytta ihop... grejen är att jag har haft många förhållanden, och detta är det enda hittills som har känts till 100 % att det faktiskt kan hålla.

Vi får se. Men då behövs minst två-tre rum. Annars blir vi galna på varandra ;)