fredag, april 04, 2008

Nazisten Simon Lindberg


Ibland undrar man hur "folk" är funtade faktiskt. Handlar det om någon form av mytomani? Killen motsäger sig själv och presenterar en försvarshistoria som är lika komisk som den är tragisk.

"Simon Lindberg som blev skadad under attacken när han aggressivt krossade ett fönster påstod att han hade blivit attackerad med kniv av någon RFSL-medlemmarna. Detta var inte så trovärdigt eftersom hans blod inte fanns någon annanstans än på resterna av entrédörrens glastruta."

Det här påminner mig om den här tragiska människan som tillsammans med sin tragiska vän tog sig in på en RFSL-fest i Östersund en gång:

"Vilket påminner mig om Peter Boje (eller stavas det Boye? Kommer inte ihåg...fd elev på Torvallaskolan i alla fall, total looser), truckförare på Servicegruppen i Östersund. För kanske två år sedan så tog sig han och nån puckad polare in på RFSL's lokal i Östersund och var hotfulla, sparkade, fällde kränkande kommentarer och var allmänt otrevliga mot gästerna. Givetvis på grund av att det var HBT-människor och ingenting annat. Han och hans polare blev så fixerade vid den där lokalen att dom stannade utanför i nån timme, och försökte då och då ta sig in. Till slut så tillkallade vi snuten, som kom förbi, drog på sig storhandskarna och drog ut mupparna. Dom blev som veka små kattungar. Vågade inte göra motstånd och lunkade moloket därifrån. Sedan dess höll dom sig långt borta och var jävligt tysta.

Men det är alltid skönt med förlorare. Speciellt när man vet att dom kommer att var förlorare för resten av livet."