söndag, april 06, 2008

Sossarna kryper för Åke "homosexuella är cancer" Green

Socialdemokraterna gör bort sig - rejält, allt i hycklandets namn. Åke Green, mannen som är helt seriös när han påstår att homosexuella är en "cancersvulst på samhällskroppen" ska gå med i Socialdemokraternas 1:a Maj tåg och tala för Blå Bandet angående nykterhet.

Marie Dahlin från Socialdemokraterna i Vänersborg säger att man inte står bakom Greens åsikter, men uppenbarligen är det okey med att en gravt homofobisk och hatisk predikant representerar partiet indirekt är ett "ok" från sossarna att man kan kränka, håna, hata och förtrycka oliktänkande.

Vi vet alla att varje Blå Bandet eller Socialdemokraterna skulle låta en rasist eller rent allmänt väldigt främlingfientlig person hålla tal, även om det bara handlar om nykterhet. Men som vanligt så tas de homosexuellas rättigheter aldrig på allvar. Det hade varit intressant att se om sossarna hade godkänt en talare som ansåg att judarna var en cancersvulst på samhället? Eller om Blå Bandet hade godkänt det?

Uppenbarligen hade dom också accepterar antisemitism och främlingsfientlighet, då man uppenbarligen accepterar Åke Greens pajas-åsikter utan några problem.