tisdag, maj 20, 2008

Vinn DVD's! Jubileums-tävling!!! :)


För att fira att bloggen nu har gått över 100 000 besök på ett år så är dags för en fet, fin tävling med fantastiska priser! Studio S och Njuta Films ställer generöst upp och sponsrar ett första, andra och tredjepris!

Och det är inte dåliga grejor!

1:a-pris: Jean Rollin-sextett! The Living Dead Girl/Requiem for a Vampire/Lips of Blood/Shiver of the Vampires/Night of the Hunted/Demoniacs!

2:a-pris: Tinto Brass-dubbel - Salong Kitty/Bakom låsta dörrar!

3:e-pris: Enzo Barboni-dubbel - Mannen från öst/Även änglar kan slå en rak höger!


Så antingen kan ni vinna sex stycken av Jean Rollins fantastiska filmer, eller en dubbel med Tinto Brass... eller varför inte Barboni-special? Det låter som menyn på en hel sydeuropeisk restaurang snart!

Det enda ni behöver göra är att svara på dessa halvsvåra frågor. Ni hittar svaren på SubDVD, Njuta Films, Studio S eller så fuskar ni och kör IMDB ... Eller så kanske ni redan kan svaren? MAILA svaren till min kollega Poppy Kohlberg, och ni har fram till och med hela lördagen på er att fundera och klura. Märk mailet "DVD-tävling". På söndagen börjar den svettiga utmaningen för mig att ta reda på vilka de lyckliga vinnarna är.

LYCKA TILL! :)

1. Bud Spencer, den legendariska italienska skådespelare, fick äran - eller var det tvärtom - att spela emot en av japans främsta skådespelare och Kurusawas favorit i en spagetti-western av Tonino Cervi. Vad heter den japanska skådespelaren?

2. Denna skådespelerskas största hobby är hästar och har numera en populär radioshow. Men innan dess så hade hon en lång karriär framför filmkameran, och kanske främst tillsammans med regissören Jean Rollin. Sju filmer (eller fem, det finns olika uppgifter) blev det, ofta med starka inslag av nakenhet, vampyrism och vackra ruiner. Vilken skådespelerska är det som menas?

3. Njuta Films gav nyligen ut en trio med Karim Hussain-rullar. En av dom anses vara den sista filmen som, när den först lämnades in för granskning till censuren i Sverige, utsattes för censurklipp - vilket gjorde att den dåvarande distributören lät bli att släppa den. Vilken film är det?

4. Det har kommit, och det kommer fler, många svenska klassiker från Studio S. Allt från Hasse Ekman till Povel Ramel. Två kommande filmer är regisserade av amerikanen Joseph Sarno, som också troligen står för den mest kända svenska porrfilmen involverande matvaror i Sverige genom tiderna. Vad heter den?

5. Studio S ger i dagarna ut Djävla Djur, en box med tre italienska mördardjurfilmer. En av regissörerna spelade, på grund av sin likhet, Mussolini i en mycket känd mini-serie på åttiotalet samt har sagt att om han vore homosexuell så hade han varit ihop med Franco Nero. Vilken regissör?

Mvh

Fred