onsdag, juni 25, 2008

arrogansen når nya höjder

Istället för att ta debatten så låter han det "blåsa över". Reinfeldt, eller Reichführern som allt fler kallar honom, visar verkligen sitt rätta jag. En arrogans, en nonchalans som får Göran Persson att verka vara ett under av ödmjukhet. "Alla tjänar på om debatten lägger sig" säger Reinfeldt och småler i sin dyra kostym. Ska man analysera läget så tjänar högern och integritetshatarna på att debatten lägger sig.

"Det handlar inte om att rikta sig mot enskilda personer, eller mot svenska medborgare, eller om den enorma informationsinhämtning som nu påstås."
- Vad handlar det om då? Det är ju PRECIS det som det handlar om genom den nya lagen. Liksom sina brunfärgade vänner så anser Reinfeldt att de största lögnerna är de mest effektiva.

Att alliansen åker ut vid nästa val är ett faktum, och nu försöker de sista resterna av högerfascister att förstöra den frihet, den välfärd vi har i Sverige. Ingen regering är perfekt, inte ens mina kära sossar, men om det är någon som kommer att gå till historien som regeringen som sänkte Sverige så är det Reinfeldt och hans lika inkompetenta och kapitalkåta vänner.

På tal om sinnesjuka människor så är denna sinnessjuka socialdemokrat intressant. Iofs en kalkon-kvinna utan dess like, men med dagens samhällsklimat så vet man aldrig vad som kan hända.