torsdag, juni 26, 2008

Mental pedofili från socialdemokraten Marianne Mikko, Estland...Det ska komma från Estland, och moralhoran (och socialdemokraten) Marianne Mikko, när det gäller såna här vansinniga, sinnessjuka förslag. Ta en titt på vad hon säger, och säg mig sedan om det luktar moralhora lång väg:

"Bloggvärlden har än så länge varit en plats för goda avsikter och förhållandevis ärliga syften. Men när bloggarna blir triviala, vill också folk med mindre principer använda dem. De är i en position där de väsentligt kan förorena cyberrymden. Vi har redan alldeles för mycket spam, felinformation och ont uppsåt i cyberrymden."

När människor börjar använda sig av ord som "förorena" när det gäller det fria ordet så kan det bara vara fascism/nazism/mental pedofili. Givetvis förutsätter vi att svenska högern stöder detta märkliga förslag, och det är nästan gulligt att se dessa två politiska grenar förenade i att kränka och censurera.

Något jag också reagerar på är att hon uppenbarligen inte gillar att bloggarna blir "triviala". Är det kulturfascism vi hör här? Får nu inte det fria ordet vara trivialt och banalt? Måste det handla om stora frågor?

Det är upp till svenska sossar att protestera och sätta ner foten. Det är upp till varenda ledarmot i Europaparlamentet att rösta ner detta patetiska förslag. Iofs, går det igenom så kommer det inte att fungera ändå. Folk kommer att blogga precis som dom vill, men bara tanken på att det sitter en nazihora i Estland och är stolt över sitt censurivrande gör att tanken känns irriterande.