tisdag, juli 15, 2008

Bara en rättelse till Stefan Swärd

Givetvis har Stefan Swärd all rätt att bli upprörd över avlyssningen av tokstollen Ulf Ekman, och det ska vi alla vara då det återigen är ett fett bevis på att FRA sysslar med saker de inte borde syssla med - oavsett vad sekten Livets Ord och homofoben Stefan Swärd (han är en stark försvarare av Åke Greens cancersvulst-liknelser när det gäller homosexuella).

Dock försöker Stefan, som vanligt, att skapa någon form av martyrskap:

"Kristna, präster, pastorer och andra religiösa ledare har under årtionden mördats, torterats, förföljts och övervakats av kommunistiska och ateistiska regimer, bland annat i dåvarande Sovjetunionen, och allt tyder på att det fortfarande förekommer i Kina. Kristna ledare och pastorer utsätts än idag för liknande behandling i många muslimska länder."

Vad Stefan glömmer är att "kristna, präster,pastorer och andra religiösa ledare" under en evighet förföljt, mördad, torterat, övervakat och censurerat oliktänkande. Såna som inte följer den kristna religonen. Så Stefan har ingen som helst rätt att dra in och försöka helgonförklara missionen som skadat och förstört så många människor genom åren. De kristna missionärernas kulturella övergrepp mot diverse länders ursprungsbefolkningar är en skandal som det inte snackas om direkt.

Hade han utelämnat det där tramset så hade hans debattartikel nåt fram lite längre.