tisdag, juli 15, 2008

Men herregud, Ribbing!Jag fick precis respekt för både Linda Bengtzing och Brolle. Att sedan rikskärringen Ribbing, "folkvettsexperten" från helvetet, påstår en massa löjliga saker är bara komiskt:

"När man talar till kronprinsessan som just kronprinsessan, som man ju gör i de här sammanhangen, så borde man inse att man inte talar till henne som en kompis. I själva verket talar man till en person som representerar den svenska nationen. Så länge vi har monarki i Sverige så duar vi inte Sveriges nation."

När ska Ribbing, och de andra blådårarna som nu har fått sin intelligens slagen av Bengtzing och Brolle, förstår att kungafamiljen inte gör någon nytta överhuvudtaget. Det är kostsamt OCH onödigt att sponsra deras rikemansfasoner. Det är så klart, och helt givet, att man ska dua kungafamiljen.

Ingen lider av det faktiskt. Tänk om Ribbing kunde använda sin energi till att inte vara någon självutnämnd expert på "folkvett" (hon vet nog inte hur folket beter sig överhuvudtaget, om man ska döma hennes åsikter) utan kanske uträtta något viktigt i livet.

Men nej, kungapuckona går före vanligt folk. Suck.

Och är det bara jag som kommer att tänka på det gamla talesättet att man kan sminka en gris, men det kommer fortfarande att vara en gris. Om än sminkad.