måndag, november 24, 2008

Bojkotta biblarna på hotellrummen!


Porr eller inte porr, det låter jag andra avgöra. Själv blir jag upprörd då jag fortfarande då och då hittar biblar på hotellrum! Denna vidskepliga bok som orsakat så mycket ondska, våld, övergrepp och trakasserier. Kanske mer än någon annan "helig bok" i denna värld.

Men visst, moralisterna tycker det är helt okey med en bok som förespråkar dödsstraff, tortyr, kvinnohat, krig och ondska. Hade man lagt koranen på hotellrummen så hade det blivit helt annat buller från debattörerna. Bibeln innehåller minst lika dumheter som koranen, men eftersom vi är svenskar så tutas vi i bibelns budskap sedan barnsben. Visst, en del säger att man inte ska tolka gamla testamentet bokstavligt - men det går att tolka och använda när det passar de religiösa, givetvis. Vad annars? Vad är det homofoberna använder sig av? De som anser att en döende religion ska bestämma vilka rättigheter homosexuella ska ha?

Vidskeplighet och trams ska absolut ut från hotellrummen. Jag vill inte betala dyra pengar för att få ett slag i ansiktet av en bok som bidragit med så mycket ondska på jorden.