söndag, november 02, 2008

Bond, skor, Arizona


Gregory dök förbi på Fredagkvällen och vi stöp i säng ganska tidigt eftersom vi var så förbaskat trötta. Det blev en tidig kväll på lördagen också, men innan dess hann vi alla fall hitta på en del. Eftersom vädret var super så fanns det ingen anledning att sitta inne allt för länge. Vi tog en tidig lunch på den lokala pizzerian, drog in till stan där jag köpte nya vinteranpassade skor (jag använde också min nyinköpta halsduk) och sedan gick vi och såg Quantum Of Solace - som naturligtvis var väldigt bra. Ännu mer seriös än Casino Royale, vilket jag välkomnar, men sanslöst bra action och ännu ett bevis på att Daniel Craig är så bra som Bond att det är löjligt. Det fanns även två underhållande referenser till Älskade Spion och Goldfinger - vilket ni säkert kommer att lägga märke till när ni ser filmen.

Just det, före bion så köpte G en Rubiks Kub också, för att öva upp sina forna färdigheter i detta klassiska pussel. Själv kan jag knappt få upp locket på en konservburk, så jag håller mig ifrån kuben.

Efter bion gick vi till ett ställe nära S:t Eriksplan, Arizona, där jag åt Nachos Grande och Gregory valde California Berits Chicken Enchilada. Två Strongbow fick jag ner också. Trevligt ställe, med skitbra personal. Rekommenderas.

Gregory ligger och sover nu, men om ett par timmar ska vi dra vidare till Sci-Fi Mässan i Älvsjö. Måste få något signerad av Lance Henriksen helt enkelt. Det finns inget val!