söndag, december 28, 2008

Engla var bara en i mängden...


Läs noga, denna artikel-kommentar av idioten "Bamsenisse" på Expressen:

Postat av bamsenisse 48 den 28 dec 2008 kl 16:29
Jag delar helt GW Perssons kommentar. Bilderna är en gåva som initierats från högre makter. Tror inte på slumpen i det här fallet. Det finns inte en chans att dessa bilder kommit till stånd av någon tillfällighet, just här och just då. Någon däruppe ansåg att nu har tingens ordning gått för långt - eller var på väg att göra det - och ingrep i skeendet - så långt det var praktiskt möjligt i rådande situation.


Bamsenisse är en man på fyrtioåtta år från Lund som just i denna stund är den mest korkade människan jag känner till. För sekunden alltså. För idioter finns det gott om på vår jord.

Han påstår, och anser alltså, att det är "gud" som såg till att detta fotografi blev taget. Snubben säger att gud ingrep eftersom "tingens ordning gått för långt". Det märkliga är givetvis att gud inte ingrep när Anders Eklund mördade flickan. Det sket i gud i, han ansåg det givetvis viktigare att det blev ett fotografi taget av mördarens bil.

Jag vet inte om det är "Bamsenisse" eller "Gud" som verkar mest korkad i det här sammanhanget, men för mig bevisar det bara en sak: det finns ingen där uppe som håller koll på oss. Bara en vanlig dag där människor blir mördade, våldtagna, slagna, torterade och hånade överallt.

Engla var bara en i mängden i en gudlös värld.