söndag, juni 01, 2008

Kina-preparationer del 2

Det måste ha varit en kombination av hettan (helt galet varmt ute), alla miljarder människor på stan, att vi var tvungna att shoppa något så trist som kläder och att vi hade jobbat så hårt och länge under veckan.

Jag och G möttes upp 12.40 och begav oss in i sweden av myrmänniskor. Givetvis är det näst in till omöjligt att hitta kläder min storlek med hjältarna på Dressman hade ett antal fina kortärmade skjortor i min stil, samt att det blev t-shirts och strumpor också. Även för G.

Gick sedan ner till Living Large, som Dressman-snubben tipsade om, en bra klädbutik med lite större storlekar. Köpte ett par shorts där, så nu är jag totalt klart för att resa till Kina.

Vi var både vansinnigt trötta, och det visade sig speciellt med G som först tänkte gå in i en hiss för att han trodde det var toaletten på centralen. När personen före honom åkte upp med hissen såg han väldigt förvirrad ut och insåg att toalettdörren var tio meter bort. Sedan stoppade han in skåpnyckeln (vi hade låst in hans väskor på centralen) i myntinkastet, och det hade varit väldigt pinsamt om vi hade behövt tillkalla vakt och förklara den situationen ;)

18.00 kom vi hem och var så vansinnigt trötta att vi lade oss ner och vilade en stund. Sedan vaknade vi 23.30. Var uppe i en timme till, och sedan sov vi oavbrutet till 09.00 nu på morgonen.

Idag blir det tvätt och packning.