söndag, mars 29, 2009

Och dessa vill moderaterna samarbeta med...

Naturligtvis är det någon tokstolle från SD som anser att dessa citat är tagna ur sitt sammanhang, men det är svårt att se att dessa åsikter skulle kunna finnas i ett lämpligt sammanhang. Senast förra året så ansåg en av deras representanter att rasblandning av något som borde stoppas, och deras nynazistiska kopplingar är fortfarande väldigt starka. Vill vi verkligen ha såna här människor i ledande positioner? Ja, högeralliansen vägrar att utesluta samarbeta (de har redan börjat i vissa delar av landet) och det säger väl också en hel del om högerns bruna åsikter:

Det kommer bara mer och mer invandrare till staden. Och vi vill inte ha hit dom jävla kossorna när de kommer hit med åtta barn i släptåg.
SD-MEDLEM PÅ TORGMÖTE I GÖTEBORG

De är inte solidariska med oss. De vill inte betala skatt. De är här för att bedriva svarta verksamheter.
SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I GÖTEBORG

De lever ju för fan på de här bidragen. Det är så jävla sjukt.
SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I GÖTEBORG

Titta på de här somalierna. De har redan tio barn. Och alla de här ungarna ska ha tio–tolv ungar de också. Fy fan, alltså.
SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I GÖTEBORG

Det här med burka kan man ju förstå. När gubbarna får slå kärringarna som de gör och det blir blåtiror och fläskläppar så är det klart att de måste ha en burka på sig.
SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE PÅ LIDINGÖ

Man undrar varför de inte äter gris. Det var någon som sa att de har haft dem som älskarinnor, och då kan man ju inte äta upp dem sen, för fan.
SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I GÖTEBORG

Våld hos många av de här grupperna, det är en etnisk sak.
SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I LIDINGÖ

En kamphund går aldrig att ta med sig i sängen som en pudel. Det sitter i blodet.
SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I LIDINGÖ

Visste ni att invandrare som kommer till Sverige från länder som Afghanistan eller Afrika har ibland över 2000 parasiter i sin kropp. Kan ni tänka er? Våra hundar har inte så många. Och de sitter i karantän.
SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I LIDINGÖ


Ja, ni ser ut intelligent SD-medlemmarna uttrycker sig. Det är som att titta rakt ner i essensen av dumhet.