tisdag, april 28, 2009

Cirkus Maximum - en orgie av perversioner!


Jag blev nästan rädd när jag såg den här affischen, vilket iofs inte är ovanligt när det rör sig om cirkusaffischer överlag. Det är alltid groteska färgkombinationer, läskiga människor (oftast med en John Wayne Gacy-sminkning) och en absurt stel hurtighet som inte på något sätt kan vara äkta.

Vad bjuder Cirkus Maximum på i år då? Caravan of Joy är namnet på årets turné, vilket för mig bara ger bilder av en incestuös gruppsex-lek hos en inavlad adelsfamilj. Mormor först, sedan pappa, sedan mamma, sedan sonen, sedan dottern... och ni kan gissa vad de gör där på den fläskiga indiska mattan för 54000 kronor! Allt medan tjänstefolket står och ser på, beredda med handdukar och vattenslang.

Över scenen så lutar sig en gigant, en jätte med enorma stirrande påtända kokain-ögon och ett hårfäste som troligtvis ligger bakom öronlinjen. Hans ögon ser ut som en bladning mellan en kanins och Kalle Anka under hypnos och han pekar hotfullt mot oss som om han säger "Nu, era jävlar! Nu ska jag flå er, äta upp ert kött och tillverka sovrumsmöbler av era ben!".

Nere på det vi måste kalla scenen, även om den då borde vara lika stor som ett Nordkoreansk jubileum, så ser vi dels två kameler vars pucklar och huvuden bildar något som ser ut som fem blodtörstiga bigfoots, iklädda ponchos, redo att äta upp de tveksamt dimensionerade hundarna och den sorgsne clownen som imiterar oral-sex med sin saxofon! Ingen sax för en match som man säger i underhållningsbranschen! För att inte tala om hästen som står på två för korta bakben! Freaks!

Det sticker även upp ett stackars barn bakom texten Caravan of Joy, vilket är ännu bisarrare och mer perverst i kombination med var det troligen betyder. För inte handlar det om en vanlig karavan av glädje? Ser ni några glada människor i dessa karavaner? Bara en massa försupna polacker och rumäner som bara längtar hem till en skål Golompki och ett glas vodka framför den svartvita 13 tums-teven, allt medan barnen lyssnar på åttiotalsdisco och tillber påven tillsammans med sin ständigt gravida mor.

Usch ;)