fredag, april 03, 2009

What Ever Happened to Portland Street?


"den 15 december 2008

Juluppehåll!

Ni kanske har undrat varför bloggen har stått still den senaste veckan? Så här i jultider blir allt extra stressigt, inte minst på jobbet och av denna anledning låter jag bloggen förbli utan uppdateringar en kortare tid. Redan om mindre än en vecka kommer dock nytt material börja publiceras igen. Så håll ut och julstressa inte ihjäl er ;)"


Detta var det sista vi hörde från Portland Street, den fina bloggen med massor av recensioner och nyheter. Personerna som driver den, Peter bland annat, har uppenbarligen varit inne på det gamla forumet långt efteråt men inte svarat på meddelanden. Han har inte heller varit inne på MSN enligt vittnesuppgifter och svarar inte heller på mail. Naturligtvis har det inte kommit några svar på det sista inlägget heller, trots att många försöker få ett svar.

Vad har hänt egentligen? Vi brydde oss om Portland Street. Är det så att de har tröttnat så går det bra att säga det istället för att bara ignorera saken. Är det någon som har dött, fått en akut depression eller hamnat i fängelse så tror jag ingen tar skada av att veta det heller. I alla fall inte inom kretsarna av oss som skrev där.

Så jag vill gärna ha ett svar.