söndag, maj 17, 2009

Slutbloggat


Ja, det är slutbloggat nu. Kanske inte för evigt, men jag ska hålla upp så lång tid som möjligt. Jag har tröttnat sedan länge på att skriva då det inte ger något. Istället ger bloggen (och iofs också Twitter) en möjlighet för personer med homofobisk läggning att få en bra inblick i mitt liv, till exempel personen som kallar sig "Lage Eckeskog". Det är inte bara han, utan det finns naturligtvis andra personer med högerkänsla (det är alltid höger-människor av någon anledning, oavsett politiskt inriktning de säger sig tillhöra) och nazistiska åsikter som hör av sig. Sånt är jag trött på.

Istället ska jag försöka titta på film utan tanken på att behöva skriva om film. Jag ska fortsätta med min eviga novellsamling som trots allt känns som en betydligt mer kreativ sysselsättning än att posta Youtube-länkar. Jag har skrivit en hel del, men det går trögt nu och jag måste fokusera på det.

Den tionde juni, om inget oförutsett händer, så har jag ett gästinhopp i en kommande svensk komediserie. Repliker och allt. Det vore roligt att göra mer sånt. Men det är bara en hobby. Framför och bakom kameran är något som jag tappat intresset för sedan Camp Slaughter. När jag gör något så vill jag bara bevisa för mig själv att det går att göra.

Min andra blogg, Frikyrkan, kommer jag säkert skriva på. Men där skriver jag så sällan ändå. Bara när jag behöver få ut lite tankar och kritik mot mitt förflutna.

Nä, friheten hägrar. Ha det bra och jag syns på andra bloggars kommentar-sektioner. Vare sig ni vill det eller inte ;)

Mvh
Fred

Favvo-action: Just Heroes

The Killer, Hard-Boiled, A Better Tomorrow... men varför snackar ingen om Just Heroes? Detta är en tidig Woo som kom mellan The Killer och Bullet in the Head, och jag håller den som en av mina favoriter. Det är en standard-story, men väldigt välspelad och oerhört fina action-sekvenser. Här har in finalen.

Favvo-action: Blacksheep Affair

Blacksheep Affair känns på något märkligt sätt som ovanligt ambitiös öststats-action, fast med kineser och helt galna stunts. Just denna scen, som utspelar sig i ett duschrum, är bara en av de våldsamma actionhöjdpunkterna i denna underskattade rulle.